Baby-yoga

De cursus baby-yoga wordt gegeven door Milou

Baby-yoga is een combinatie van plezier en ontspanning. Het bewust spelen met je kindje. Spel is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Baby-yoga bevordert het lichaamsbesef en het stimuleert de binding tussen ouder en kind. De begeleidende liedjes en rijmpjes geven houvast en herkenning. En dit is natuurlijk het leukst met andere ouders en baby’s.

Elke baby geniet van een dosis volle aandacht

Mijn baby in de lotushouding?

Natuurlijk zetten we baby’s niet in een lotushouding!

Met baby-yoga doen we oefeningen aangepast aan het tempo en de bewegingsmogelijkheden van je kindje. Het doel is vooral plezier en ontspanning voor kind én ouder. En het gebruiken van liedjes en rijmpjes maakt het bijzonder en net even anders.

Actieve momenten worden afgewisseld met ontspanning. De interactie tussen ouder en kind wordt afgewisseld met spelletjes voor de hele groep.

 

 

Cursus Baby-yoga

Als je kindje 3 maanden is, kun je een cursus baby-yoga volgen. Ervaring met yoga is niet nodig, iedereen kan de oefeningen leren.

Een baby-yoga les is actief bezig zijn afgewisseld met momenten van ontspanning. Het is spelen, zingen en beleven. Er is ook aandacht voor de interactie tussen de baby’s met elkaar.

De oefeningen worden afgestemd op de leeftijd van je kindje en komen regelmatig terug in de lessen. Niets is fijner voor je kindje dan herkenbaar en voorspelbaar gedrag. En thuis kun je dagelijks oefenen met de baby-yoga.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Baby-yoga en de ontwikkeling van een baby
– Baby-yoga wanneer wel en wanneer niet?
– Ontspanning en plezier
– Tips voor thuis
– Basis babymassage technieken
– Veel baby-yoga oefeningen inclusief liedjes en rijmpjes
– En alle liedjes krijg je om thuis mee verder te gaan!

Data & kosten cursus baby-yoga

1 – Groepscursus baby-yoga

Inhoud – Een groepscursus baby-yoga (min 4, max 8 deelnemers) inclusief thee met iets lekkers, een reader en de liedjes voor thuis.
Tijdsduur – informatie volgt
Kosten –  informatie volgt

 

Data eerstvolgende cursus

Ben je nieuwsgierig geworden naar de volgende cursusdata? Neem dan contact met me op!
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heb je een groep vriendinnen waarmee je een cursus baby-yoga wilt doen? Dat is mogelijk. Ik ga graag met je in gesprek over de wensen en de mogelijkheden. En maak een prijs op maat.

meer weten over de cursus baby-yoga