MamaCafé Lansingerland

De plek om andere (aanstaande) jonge moeders te ontmoeten!

Grote Heropening op vrijdag 9 oktober 2020

Samen met Esther Hut en Elzelien van Zwienen organiseer ik het MamaCafé Lansingerland.

Alledrie zijn wij enthousiaste onderneemsters in de gemeente Lansingerland en hebben wij ons hart verkocht aan (aanstaande) mama’s en hun kinderen. Dat is ook de reden dat wij het MamaCafé organiseren: moeders elkaar laten ontmoeten om in verbinding te komen en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk een rust moment om samen met de kindjes tijd door te brengen.

 

Terug van weggeweest

Lange tijd is het MamaCafé Lansingerland gesloten geweest, maar nu is het tijd voor een heropening.

Deze heropening gaat plaatsvinden op vrijdag 9 oktober 2020 bij Café ‘t Vierkantje in Berkel en Rodenrijs

 

Elke 2e vrijdag van de maand

Daarna is er een MamaCafé op elke tweede vrijdag van de maand (met uitzondering van de schoolvakanties).
Alle informatie, de actuele data en meer vind je op de officiële website of op onze facebookpagina.

Laagdrempelig

Het MamaCafé Lansingerland is dé ontmoetingsplek voor alle (toekomstige) jonge moeders én hun kindjes. We verwelkomen jullie op een fijne plek ergens in de gemeente Lansingerland. Daar wordt je elke 2e vrijdag van de maand door één van ons warm welkom geheten. Hier kun je onder het genot van een drankje in gesprek gaan met andere moeders.

Het MamaCafé is trouwnes helemaal gratis. Je betaald alleen voor je eigen hapje en drankje die je op locatie kunt bestellen.

Als je wilt langskomen bij een van de MamaCafé bijeenkomsten loop dan gerust binnen. Aanmelden is niet nodig!
Wij zijn er tussen 10.00 & 11.30 uur.

 

Workshop & Lezing

Ook willen we elke maand een inspirerende lezing of workshop organiseren. Over de zwangerschap, de bevalling of het opvoeden van je kindje. Denk bijvoorbeeld aan borstvoeding geven, huilen & slapen, geboortetrauma’s, het dragen van je kindje, of een onderwerp waar jij interesse in hebt. Mail ons gerust met jouw ideeën!

Aanmelden als professional

Heb jij moeders iets te bieden? Meld je dan bij ons aan dan bespreken we de mogelijkheden voor jou om langs te komen tijdens een MamaCafé.

 

Wil jij het MamaCafé steunen?

Wij organiseren het MamaCafé omdat wij mama’s willen verbinden en elkaar willen laten ontmoeten. We willen mama’s de mogelijkheid geven om hun ervaringen te delen met andere mama’s en hen laten weten dat zij er niet alleen voor staan.

Natuurlijk stoppen wij hier vooral onze liefde en energie in, maar er zitten ook de nodige kosten aan verbonden. Wil jij zorgen dat het MamaCafé blijft bestaan, doneer dan vrijwillig jouw bijdrage in onze pot die aanwezig zal zijn tijdens het MamaCafé!

 

Heb jij een bedrijf of ken jij iemand in de regio die ons wil sponsoren?

Om het MamaCafé Lansingerland nog groter en interactiever te maken, zijn wij altijd op zoek naar lokale ondernemers die ons financieel willen ondersteunen. Natuurlijk doe je dat niet voor niks en we zorgen dan voor zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Mail ons op info@mamacafelansingerland.nl