Begeleiding en Coaching

Begeleiding en coaching wordt gedaan door Louise

 

Jouw eigen wijsheid

Tijdens jouw bevalling neem je ongetwijfeld de tijd en ruimte om in te tunen op je kindje. De geboorte van je kindje zie je wellicht ook al voor je. Of niet. Jouw eigen wijsheid en intuitie kunnen hierbij van onschatbare waarde zijn. Soms is het moeilijk om hiernaar te luisteren. Ik help je bij je eigen wijsheid te komen en te gaan voelen wat jij echt wilt. En daar voor te gaan.

Jouw eigen weg

Ik kan je helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Samen met jouw partner gaan we uitzoeken welke weg het beste bij jullie past en hoe jullie hier vorm aan kunnen geven.

Natuurlijke geboorte

Natuurlijk bevallen staat centraal in de begeleiding. Dit staat voor een bevalling die op een zo natuurlijk mogelijke manier verloopt. Zonder onnodige medische interventies en met de nadruk op het vermogen van de vrouw en haar partner om hun kindje op de wereld te zetten zoals de natuur dit heeft bedoeld.

 

Geboorteplan

Samen werken we aan jullie eigen geboorteplan, waarin je voor jezelf helder krijgt wat je wel of juist niet wilt tijdens de bevalling. Door hier al van tevoren goed over nagedacht te hebben, kun je onnodige keuzestress op het moment suprême vermijden. Dit helpt jullie om ontspannen te blijven, wat het geboorteproces positief beïnvloedt.

 

Lightbirth

Ter voorbereiding op de geboorte van jullie kindje kun je ook kiezen voor mijn zelf ontwikkelde cursus Lightbirth. Deze holistische cursus geeft jou en je partner de nodige tools om vol zelfvertrouwen en in alle rust het geboorteproces tegemoet te zien.

Meer informatie over de cursus Lightbirth.